Zonder operatie van je vet afkomen – dus zonder narcose, injecties of herstelperiode –, dat kan echt met cryolipolyse. Onderzoekers aan de Harvard University in Boston zagen dat kinderen die veel op waterijsjes zogen, kleine kuiltjes in hun wangen kregen. Hierdoor ontdekten ze dat de vetcellen op die plek bevroren waren en daardoor afgebroken werden. Na veel onderzoek leidde dit tot cryolipolyse-behandelingen: het gecontroleerd en specifiek bevriezen van vet. De vetcellen sterven af waarna ze op natuurlijke weg door het lichaam worden afgevoerd. De CoolSculpting-behandeling werkt in principe hetzelfde, met als resultaat dat je voorgoed af bent van vervelende lovehandles, dat ontsierende buikje of storende dijen.

Zo verloopt een CoolSculpting-behandeling

Vet bevriezen is een veilige manier om van hardnekkig lichaamsvet af te komen. Tijdens een CoolSculpting-behandeling wordt een applicator op het te behandelen gebied gezet waarna deze vacuüm wordt getrokken en gekoeld tot -11°C. De vetvellen bevriezen nu en sterven af. Andere lichaamscellen reageren niet op deze temperatuur.

100% veilig

CoolSculpting-behandelingen zijn goedgekeurd door de Food and Drugs Administration (FDA) in Amerika. Dat betekent dat deze CoolSculpting-behandeling zowel bewezen veilig als effectief is. Let op! Dit geldt niet voor andere cryolipolyse apparaten, deze zijn lang niet altijd veilig en ook niet effectief. Meer dan zes miljoen CoolSculpting-behandelingen zijn inmiddels uitgevoerd. Wij werken met deze officiële CoolSculpting-apparatuur, de allerbeste op cryolipolyse-gebied. Daarnaast wordt de behandeling ook nog eens uitgevoerd door een cosmetisch arts. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

Gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over CoolSculpting? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website