Zonder operatie van je vet afkomen – dus zonder narcose, injecties of herstelperiode –, dat kan echt met cryolipolyse. Onderzoekers aan de Harvard University in Boston zagen dat kinderen die veel op waterijsjes zogen, kleine kuiltjes in hun wangen kregen. Hierdoor ontdekten ze dat de vetcellen op die plek bevroren waren en daardoor afgebroken werden. Na veel onderzoek leidde dit tot cryolipolyse-behandelingen: het gecontroleerd en specifiek bevriezen van vet. De vetcellen sterven af waarna ze op natuurlijke weg door het lichaam worden afgevoerd. De CoolSculpting-behandeling werkt in principe hetzelfde, met als resultaat dat je voorgoed af bent van vervelende lovehandles, dat ontsierende buikje of storende dijen.

Zo verloopt een CoolSculpting-behandeling

Vet bevriezen is een veilige manier om van hardnekkig lichaamsvet af te komen. Tijdens een CoolSculpting-behandeling wordt een applicator op het te behandelen gebied gezet waarna deze vacuüm wordt getrokken en gekoeld tot -11°C. De vetvellen bevriezen nu en sterven af. Andere lichaamscellen reageren niet op deze temperatuur.

100% veilig

CoolSculpting-behandelingen zijn goedgekeurd door de Food and Drugs Administration (FDA) in Amerika. Dat betekent dat deze CoolSculpting-behandeling zowel bewezen veilig als effectief is. Let op! Dit geldt niet voor andere cryolipolyse apparaten, deze zijn lang niet altijd veilig en ook niet effectief. Meer dan zes miljoen CoolSculpting-behandelingen zijn inmiddels uitgevoerd. Wij werken met deze officiële CoolSculpting-apparatuur, de allerbeste op cryolipolyse-gebied. Daarnaast wordt de behandeling ook nog eens uitgevoerd door een cosmetisch arts. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

Gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over CoolSculpting? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak een afspraak
Maak een afspraak