Gecontroleerd vet bevriezen of cryolipolyse is een nieuwe manier om van hardnekkig lichaamsvet af te komen. Tijdens een CoolSculpting-behandeling worden lokaal vetcellen bevroren doordat het apparaat tot -11°C afkoelt. Andere lichaamscellen reageren niet op deze temperatuur. De vetcellen sterven af en worden in de drie maanden erna op natuurlijke wijze afgevoerd. In die periode wordt het resultaat steeds beter zichtbaar: eindelijk bent u van dat hardnekkige vet op buik, flanken, heupen of onder de kin af. En aangezien de vetcellen voorgoed zijn verwijderd, is het resultaat blijvend.

100% veilig

CoolSculpting-behandelingen zijn goedgekeurd door de Food and Drugs Administration (FDA) in Amerika. Dat betekent dat wetenschappelijk is aangetoond dat de behandeling zowel effectief als veilig is. Het CoolSculpting-apparaat heeft geavanceerde ingebouwde veiligheidsmaatregelen. De sensoren in de machine meten constant of het weefsel wel de juiste temperatuur heeft en reageren daar op. Bij namaakproducten is dat niet het geval, waardoor die onveilig kunnen zijn en zelfs leiden tot ernstige brandwonden. Inmiddels zijn meer dan zes miljoen behandelingen uitgevoerd met CoolSculpting. Bij Coonen Kliniek wordt de cryolipolyse-behandeling ook nog eens gedaan door een cosmetisch arts. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

Geen hersteltijd, geen littekens

De enige andere methode om van hardnekkig vet af te komen, is een liposuctie. Maar dat betekent een operatie, littekens en hersteltijd. Het bevriezen van vet is vrijwel pijnloos, en de meeste cliënten gaan na een CoolSculpting-behandeling gewoon weer aan het werk. Een eenvoudiger en veiliger manier om van hardnekkig vet af te komen, is er niet.

Gratis intakegesprek

Wilt u weten of CoolSculpting iets voor u is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek met Joris Coonen, onze cosmetisch arts. Hij zal u een maatadvies geven over de mogelijkheden van CoolSculpting die voor u van toepassing kunnen zijn. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Maak een afspraak
Maak een afspraak