Het motto van Coonen Kliniek is: ‘Zo mooi is aandacht’. Cosmetisch arts Joris Coonen behandelt iedere cliënt persoonlijk en neemt daar ruim de tijd voor. Daarnaast geloven we in eerlijk advies. Als Joris denkt dat een behandeling niet zal aanslaan, zegt hij het ook. Coonen Kliniek is in 2015 opgericht door Joris Coonen en Gwendolyn van West.

“Oorspronkelijk hielden we ons vooral bezig met botox en filler-behandelingen. Toen we ontdekten welke geweldige resultaten worden bereikt met CoolSculpting, een unieke behandeling die door het bevriezen van vet het lichaam een slankere vorm geeft, besloten we ook deze behandeling toe te voegen aan onze service.”

Cosmetisch arts Joris Coonen:

“Tevreden zijn over je uiterlijk geeft zelfvertrouwen”

Joris Coonen’s passie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven. “Het geeft me zoveel voldoening als een cliënt na een behandeling met een glimlach naar zijn spiegelbeeld kijkt. Als je tevreden bent met je uiterlijk, groeit je zelfvertrouwen. En dat heb je nodig om je gelukkig te voelen.”

Jarenlang werkte Joris Coonen in het ziekenhuis als arts op de afdeling neurochirurgie, maar in die baan kon hij zijn ei niet kwijt. “Ik had het zo druk dat ik te weinig tijd aan mijn patiënten kon besteden. Terwijl ik goed contact met mensen juist een heel belangrijk aspect van mijn werk vind. In 2014 ben ik begonnen als cosmetisch arts en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb intensief contact met cliënten en kan mensen door een relatief eenvoudige ingreep een beetje gelukkiger maken. Het is een prachtig vak, ook omdat het steeds in ontwikkeling is.”

Om van de laatste ontwikkelingen op cosmetisch gebied op de hoogte te blijven, bezoekt Joris Coonen nationale en internationale congressen en volgt hij trainingen en workshops.

Kliniekmanager Gwendolyn van West:

“Dankzij CoolSculpting heb ik geen buikje meer”

Gwendolyn van West volgde de Hoge Hotelschool en studeerde daarna bedrijfswetenschappen. Gastvrijheid is haar tweede natuur. “Als ik iets belangrijk vind, dan is het wel dat mensen zich in de kliniek op hun gemak voelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kliniek.”
Over CoolSculpting is ze erg enthousiast. “Toen Joris en ik zagen welke mooie resultaten je kunt bereiken met CoolSculpting, wilde ik het graag zelf proberen. Ik heb mijn buikje ermee laten behandelen en ik heb nu een prachtig silhouet.” Lachend: “Zou jij zeggen dat ik moeder ben van drie kinderen?”

Maak een afspraak