Het motto van Coonen Kliniek is: ‘Zo mooi is aandacht’. Cosmetisch arts Joris Coonen behandelt iedere cliënt persoonlijk en neemt daar ruim de tijd voor. Daarnaast geloven we in eerlijk advies. Als Joris denkt dat een behandeling niet zal aanslaan, zegt hij het ook. Coonen Kliniek is in 2015 opgericht door Joris Coonen en Gwendolyn van West.

“Oorspronkelijk hielden we ons vooral bezig met botox en filler-behandelingen. Toen we ontdekten welke geweldige resultaten worden bereikt met CoolSculpting, een unieke behandeling die door het bevriezen van vet het lichaam een slankere vorm geeft, besloten we ook deze behandeling toe te voegen aan onze service.”

Cosmetisch arts Joris Coonen:

“Tevreden zijn over je uiterlijk geeft zelfvertrouwen”

Joris Coonen’s passie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven. “Het geeft me zoveel voldoening als een cliënt na een behandeling met een glimlach naar zijn spiegelbeeld kijkt. Als je tevreden bent met je uiterlijk, groeit je zelfvertrouwen. En dat heb je nodig om je gelukkig te voelen.”

Jarenlang werkte Joris Coonen in het ziekenhuis als arts op de afdeling neurochirurgie, maar in die baan kon hij zijn ei niet kwijt. “Ik had het zo druk dat ik te weinig tijd aan mijn patiënten kon besteden. Terwijl ik goed contact met mensen juist een heel belangrijk aspect van mijn werk vind. In 2014 ben ik begonnen als cosmetisch arts en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik heb intensief contact met cliënten en kan mensen door een relatief eenvoudige ingreep een beetje gelukkiger maken. Het is een prachtig vak, ook omdat het steeds in ontwikkeling is.”

Om van de laatste ontwikkelingen op cosmetisch gebied op de hoogte te blijven, bezoekt Joris Coonen nationale en internationale congressen en volgt hij trainingen en workshops.

Kliniekmanager Gwendolyn van West:

“Dankzij CoolSculpting heb ik geen buikje meer”

Gwendolyn van West volgde de Hoge Hotelschool en studeerde daarna bedrijfswetenschappen. Gastvrijheid is haar tweede natuur. “Als ik iets belangrijk vind, dan is het wel dat mensen zich in de kliniek op hun gemak voelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kliniek.”
Over CoolSculpting is ze erg enthousiast. “Toen Joris en ik zagen welke mooie resultaten je kunt bereiken met CoolSculpting, wilde ik het graag zelf proberen. Ik heb mijn buikje ermee laten behandelen en ik heb nu een prachtig silhouet.” Lachend: “Zou jij zeggen dat ik moeder ben van drie kinderen?”

Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website