Is CoolSculpting veilig?

CoolSculpting is volkomen veilig en is daarom ook goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA). Dit certificaat krijg je alleen als wetenschappelijk bewezen is dat een behandeling zowel veilig als effectief is. Dit geldt alleen maar voor de officiële CoolSculpting-apparatuur. Uiteraard gebruiken wij deze gecertificeerde apparatuur. Dus let op! Bij sommige andere aanbieders lijkt het prijskaartje heel gunstig, maar meestal gaat het dan om apparaten die niet veilig en weinig effectief zijn. Daarnaast wordt de behandeling bij ons begeleid door cosmetisch arts Joris Coonen die uitvoerig getraind is. De eerste dagen na de behandeling hebben we altijd even contact om te horen hoe het gaat, en na twaalf weken verwachten we u weer in de kliniek om het resultaat te bespreken. Mocht u zich in de tussentijd zorgen maken, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Bij Coonen Kliniek ben je dus echt in goede handen.

Is het resultaat van CoolSculpting blijvend?

Vetcellen die eenmaal zijn vernietigd, komen niet meer terug. Met cryolipolyse worden niet alle vetcellen op de behandelde plek vernietigd. Dit betekent dat als je aankomt, de overgebleven cellen zich met vet zullen vullen. Het is daarom belangrijk dat je ook na de behandeling op gewicht blijft.

Doet een CoolSculpting-behandeling pijn?

De eerste vijf minuten van de behandeling kun je als onprettig ervaren. Het te behandelen gebied wordt vacuümgetrokken en tot -11 °C afgekoeld en dat kan een trekkerig, prikkelend of branderig gevoel geven. Na de behandeling kan de huid tijdelijk gevoelloos of rood zijn, er kunnen blauwe plekken ontstaan of je kunt pijn hebben. Dit is na een aantal weken altijd verdwenen. De meeste cliënten hebben zo weinig last van de behandeling dat ze direct erna weer aan het werk gaan.

De keuze voor Coonen Kliniek

  • Cryolipolyse-behandeling met de officiële CoolSculpting-apparatuur.
  • De behandeling wordt uitgevoerd door arts Joris Coonen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Goede nazorg

Gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over CoolSculpting? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak een afspraak
Maak een afspraak