Helaas zijn we vanwege het Corona virus genoodzaakt de kliniek te sluiten tot en met 27 april. We zien je graag vanaf 28 april weer in de kliniek. Je kan online een afspraak maken maar bellen kan natuurlijk ook.

Tijdens het gratis intakegesprek wordt met cosmetisch arts Joris Coonen besproken wat uw wensen zijn en vertelt hij welke resultaten met CoolSculpting bereikt kunnen worden. Aan de hand daarvan maakt hij een behandelplan op maat, waarbij het aantal benodigde plaatsingen bepaald wordt . Omdat het dus een behandeling op maat is, die voor iedereen verschillend is, is het hier niet mogelijk om exact te vertellen wat een cryolipolyse-behandeling zal gaan kosten. Wel geven we een voorbeeld wat een bepaalde CoolSculpting buikbehandeling kost.

Voorbeeld prijs CoolSculpting-behandeling buik

Natuurlijk begrijpen we dat u graag een indruk wilt hebben wat zo’n behandeling ongeveer zal kosten. Daarom geven we wat voorbeelden. Aangezien ieder persoon anders is, zijn de hier onder gegeven voorbeelden bedoeld als indicatie. Pas in een persoonlijk gesprek kan een gedegen advies gegeven worden.
Eén cycle (één plaatsing van de applicator) kost € 550. Dit is meestal afdoende als je bijvoorbeeld van je onderkin af wilt. Voor de behandeling van een buikje zijn gemiddeld 2 tot 6 plaatsingen nodig, maar we geven korting bij afname van meerdere cycles. Stel dat u 4 cycles nodig hebt, dan rekenen we daar € 2000,- voor in plaats van € 2200.

Kom langs bij Coonen Kliniek

Een CoolSculpting-behandeling is maatwerk en het bij behorende prijskaartje dus ook. Tijdens het intakegesprek vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn en rekenen we u precies voor wat een behandeling gaat kosten.

Maak een afspraak
Maak een afspraak