Tijdens het gratis intakegesprek wordt met cosmetisch arts Joris Coonen besproken wat uw wensen zijn en vertelt hij welke resultaten met CoolSculpting bereikt kunnen worden. Aan de hand daarvan maakt hij een behandelplan op maat, waarbij het aantal benodigde plaatsingen bepaald wordt . Omdat het dus een behandeling op maat is, die voor iedereen verschillend is, is het hier niet mogelijk om exact te vertellen wat een cryolipolyse-behandeling zal gaan kosten. Wel geven we een voorbeeld wat een bepaalde CoolSculpting buikbehandeling kost.

Voorbeeld prijs CoolSculpting-behandeling buik

Natuurlijk begrijpen we dat u graag een indruk wilt hebben wat zo’n behandeling ongeveer zal kosten. Daarom geven we wat voorbeelden. Aangezien ieder persoon anders is, zijn de hier onder gegeven voorbeelden bedoeld als indicatie. Pas in een persoonlijk gesprek kan een gedegen advies gegeven worden.
Eén cycle (één plaatsing van de applicator) kost € 550. Dit is meestal afdoende als je bijvoorbeeld van je onderkin af wilt. Voor de behandeling van een buikje zijn gemiddeld 2 tot 6 plaatsingen nodig, maar we geven korting bij afname van meerdere cycles. Stel dat u 4 cycles nodig hebt, dan rekenen we daar € 2000,- voor in plaats van € 2200.

Kom langs bij Coonen Kliniek

Een CoolSculpting-behandeling is maatwerk en het bij behorende prijskaartje dus ook. Tijdens het intakegesprek vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn en rekenen we u precies voor wat een behandeling gaat kosten.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website