Wat kost een Coolsculpting behandeling?

Tijdens het gratis intakegesprek wordt met cosmetisch arts Joris Coonen besproken wat uw wensen zijn en vertelt hij welke resultaten met CoolSculpting bereikt kunnen worden. Aan de hand daarvan maakt hij een behandelplan op maat, waarbij het aantal benodigde plaatsingen bepaald wordt . Omdat het dus een behandeling op maat is, die voor iedereen verschillend is, is het hier niet mogelijk om exact te vertellen wat een cryolipolyse-behandeling zal gaan kosten.

De kosten van een losse cycle (één plaatsing van de applicator) zijn €425.  Aangezien de meeste behandelingen uit meerdere plaatsingen bestaan, en we korting geven als je meerdere cycles afneemt,  kost een cycle gemiddeld  €400.

Voor de behandeling van een buikje zijn gemiddeld 2 tot 6 plaatsingen nodig. Voor een onderkin heb je meestal voldoende aan 1 tot 2 plaatsingen. Wilt u weten wat uw behandeling zou kosten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

 

Laagste prijsgarantie

Gegarandeerd de laagste prijs, als u met een offerte komt van een andere Coolsculpting aanbieder matchen wij de prijs.

Kom langs bij Coonen Kliniek

Een CoolSculpting-behandeling is maatwerk en het bij behorende prijskaartje dus ook. Tijdens het intakegesprek vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn en rekenen we u precies voor wat een behandeling gaat kosten.

Maak een afspraak
Maak een afspraak