Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Coonen Kliniek: CoolSculpting in Haarlem

Coonen Kliniek is in 2015 opgericht door Joris Coonen en Gwendolyn van West. De kliniek zit in een prachtig oud pand vlak bij het centrum van Haarlem. Oorspronkelijk hielden we ons vooral bezig met behandelingen met fillers, botox en peelings. Tot we hoorden welke spectaculaire resultaten worden bereikt met CoolSculpting. Buikjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, heupen worden weer mooi slank, en na een CoolSculpting-behandeling is er geen lovehandle meer te bekennen. Daarom besloten we ook deze behandeling aan te gaan bieden.

Behandelingen

CoolSculpting: ook iets voor u?

Coonen Kliniek Haarlem rekent voorgoed af met hardnekkig vet. We hebben ons gespecialiseerd in cryolipolyse: een methode om gericht en gecontroleerd vet te bevriezen. Daardoor gaan de vetcellen kapot, waarna ze op natuurlijke wijze door het lichaam zelf worden afgevoerd. Waarna dat buikje, die onderkin, zwaaiende kipfilets of die storende dijen voorgoed zijn verdwenen. Zonder operatie, zonder hersteltijd, en op een honderd procent veilige manier. De Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) heeft deze behandeling van CoolSculpting goedgekeurd en inmiddels hebben meer dan zes miljoen mensen over de hele wereld de behandeling ondergaan. Coonen Kliniek gebruikt bovendien alleen CoolSculpting-apparatuur: de allerbeste én veiligste apparatuur op het gebied van cryolipolyse.

De Coonen kliniek werkt met de echte CoolSculpting-apparatuur

Gratis intakegesprek

Bij Coonen Kliniek Haarlem wordt u altijd behandeld door cosmetisch arts Joris Coonen. Tijdens het gratis intakegesprek vragen we naar uw wensen en vertellen we wat de mogelijkheden van CoolSculpting zijn. Eerlijkheid staat bij ons voorop: we leggen precies uit welk resultaat u kunt verwachten. Vervolgens maken we in overleg met u een behandelplan dat op uw lichaam is toegesneden.

Boek een gratis intake

CoolSculpting is ideaal voor:

Wij geloven wel in de perfecte aandacht. Bij Coonen Kliniek staat persoonlijke aandacht voorop. Het is namelijk niet niks, een cosmetische behandeling in je

“Het draait om aandacht”

“Niets geeft me meer voldoening dan een cliënt die in de spiegel kijkt en gelukkig is met zijn of haar uiterlijk. Je hebt meer zelfvertrouwen als je tevreden bent over je uiterlijk. Waarna je vervolgens ook meer van het leven kunt genieten. Dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, vind ik echt prachtig. Daarom heb ik er geen dag spijt van gehad dat ik gestopt ben met neurochirurgie. Als cosmetisch arts kan ik mensen een beetje gelukkiger maken.”

Joris Coonen Cosmetisch arts
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website