Hieronder kunt u een aantal cryolipolyse-ervaringen lezen van onze klanten. Hebt u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via telefoonnummer 023-583 69 98.

Ilja (33) over haar ervaring met een CoolSculpting-behandeling bij Coonen Kliniek:
“Tijdens de CoolSculpting-behandeling was de arts, Joris Coonen, er de hele tijd bij. Dat was prettig want ik vond cryolipolyse toch een beetje spannend. De eerste vijf minuten had ik een branderige sensatie en voelde het of er aan mijn huid werd getrokken. Daarna was mijn huid verdoofd door de kou en voelde ik niets meer. Het resultaat komt heel geleidelijk maar nu, al na een maand, merk ik al dat ik minder vet vast kan pakken. Ik wacht het eindresultaat met grote spanning af.”

Kim (52) over haar cryolipolyse ervaring van haar lovehandles:
“Na een week of zes ging ik het resultaat zien: er bolde minder vet over mijn skinny jeans. Na drie maanden was dat helemaal weg. Ik ben er zo blij mee! Ik kan nu aantrekken wat ik wil zonder rekening te hoeven of me te hoeven storen aan dat irritante vetrolletje.”

Renate (32) over de CoolSculpting-behandeling van haar rug:
“Mijn droom was een trouwjurk met een diep rugdecolleté. Maar toen ik zo’n jurk paste, ontdekte ik dat er een ontsierende vetrol op mijn rug zit. Ik volgde een dieet, ging fanatiek sporten, maar wat ik ook probeerde, dat vet bleef zitten. Toen hoorde ik over CoolSculpting. Cosmetisch arts Joris Coonen heeft me tijdens het intakegesprek precies uitgelegd wat ik van cryolipolyse kon verwachten. Drie maanden geleden heb ik de behandeling gehad en ik ben superblij met het resultaat. Deze zomer trouw ik in mijn droomjurk!”

Raoul (45) over zijn ervaringen met de Coonen Kliniek:
“Na mijn veertigste ben ik hard aan mijn lichaam gaan werken. Alleen dat buikje kreeg ik niet weg. Ik had een er een goed gesprek met Joris Coonen over. Hij was heel realistisch over CoolSculpting, hield geen flauwekulverhaal. Over het resultaat ben ik erg tevreden.”

Janneke (38) over de persoonlijke aanpak bij Coonen Kliniek:
“Bij Coonen-Kliniek ben je geen nummer. De dag na de behandeling belde Joris me zelf om te vragen hoe het ging. Na twaalf weken ben ik teruggegaan om samen het resultaat te bekijken. Ik vind het bijzonder dat ze bij Coonen Kliniek zo betrokken zijn bij hun cliënten.”

Gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over CoolSculpting? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak een afspraak
Maak een afspraak