Mooie benen en billen met CoolSculpting

Hoeveel je ook sport, hoe goed je je ook aan je dieet houdt, op sommige plekken houd je lichaam vet vast. Onder je billen bijvoorbeeld, waardoor je daar een extra bilplooi hebt. Niet zo mooi onder een kanten slipje of een bikinibroekje. Gelukkig kun je deze lelijke plooi weg krijgen met een CoolSculpting-behandeling.

Òf net dat beetje extra vet aan de binnenkant van je benen waardoor ze in de zomer aan elkaar plakken. Dat hoeft niet meer Cooslculpting rekent met dat vet af, vanaf vandaag is rokjesdag ook voor jou weggelegd.

Vet bevriezen de behandeling

Cryolipolyse, het bevriezen van vet, is een nieuwe manier om hardnekkig vet te verwijderen. Wetenschappers van de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen bij een andere temperatuur bevriezen dan overige lichaamscellen. Daardoor is het mogelijk om vetcellen te vernietigen zonder schade toe te brengen aan andere cellen. Tijdens de behandeling wordt de applicator op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens trekt zij het vet vacuüm en koelt terug tot -11°C. Bij deze temperatuur gaan de vetcellen kapot maar blijft al het andere weefsel intact. Het lichaam voert deze dode cellen af in de komende 12 weken. Hierdoor komen de vetcellen niet meer terug. Het resultaat voorgoed slanke benen of billen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Boek een gratis intakegesprek

Wil je weten of CoolSculpting iets voor jou is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek met Joris Coonen, cosmetisch arts van Coonen Kliniek. Hij zal met je bespreken wat de mogelijkheden zijn cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als jij.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak