Mooie benen en billen met CoolSculpting

Hoeveel je ook sport, hoe goed je je ook aan je dieet houdt, op sommige plekken houd je lichaam vet vast. Onder je billen bijvoorbeeld, waardoor je daar een extra bilplooi hebt. Niet zo mooi onder een kanten slipje of een bikinibroekje. Gelukkig kun je deze lelijke plooi weg krijgen met een CoolSculpting-behandeling.

Òf net dat beetje extra vet aan de binnenkant van je benen waardoor ze in de zomer aan elkaar plakken. Dat hoeft niet meer Cooslculpting rekent met dat vet af, vanaf vandaag is rokjesdag ook voor jou weggelegd.

Vet bevriezen de behandeling

Cryolipolyse, het bevriezen van vet, is een nieuwe manier om hardnekkig vet te verwijderen. Wetenschappers van de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen bij een andere temperatuur bevriezen dan overige lichaamscellen. Daardoor is het mogelijk om vetcellen te vernietigen zonder schade toe te brengen aan andere cellen. Tijdens de behandeling wordt de applicator op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens trekt zij het vet vacuüm en koelt terug tot -11°C. Bij deze temperatuur gaan de vetcellen kapot maar blijft al het andere weefsel intact. Het lichaam voert deze dode cellen af in de komende 12 weken. Hierdoor komen de vetcellen niet meer terug. Het resultaat voorgoed slanke benen of billen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Boek een gratis intakegesprek

Wil je weten of CoolSculpting iets voor jou is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek met Joris Coonen, cosmetisch arts van Coonen Kliniek. Hij zal met je bespreken wat de mogelijkheden zijn cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als jij.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website