Met CoolSculpting van die vervelende kipfilets af

Veel vrouwen balen van vet aan de onderkant van hun bovenarmen. En helemaal als dat vet losjes lubbert wanneer ze bijvoorbeeld zwaaien. Het is een oplossing om voortaan alleen nog maar te wuiven. Of om alleen kleding met lange mouwen te dragen. Maar u kunt ook kiezen voor cryolipolyse: een methode om vet te bevriezen. De kapotte vetcellen verlaten vervolgens op natuurlijke wijze het lichaam en komen niet meer terug. Het resultaat: blijvend slanke armen.

CoolSculpting bevriest hardnekkig vet

Cryolipolyse, het bevriezen van vet, is ontwikkeld door de Harvard Medical School in Boston. Het is een veilige en eenvoudige methode om plaatselijk hardnekkig vet te verwijderen. Bij Coonen Kliniek werken we met CoolSculpting-apparatuur: het allerbeste op cryolipolyse-gebied. Tijdens de behandeling plaatsen we de CoolSculpting-applicator op het te behandelen gebied en die trekt daar vacuüm. Op deze plek bevriezen de vetcellen, waardoor ze kapotgaan. Overige lichaamscellen reageren niet op deze behandeling omdat die op een andere temperatuur bevriezen. De behandeling is vrijwel pijnloos. Cliënten zeggen dat ze even de sensatie hebben alsof de huid wordt verhit, maar daarna ontstaat een verdoofd gevoel. Na een minuut of 35 is de behandeling klaar. In de erop volgende 12 weken voert het lichaam op natuurlijke wijze de kapotte vetcellen af en dan is ook het resultaat te zien. En zwaait u voortaan iedereen uit. Met slanke armen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Vraagt u zich af of CoolSculpting geschikt voor u is? Maak dan nu een afspraak met Joris Coonen, cosmetisch arts bij Coonen Kliniek. Tijdens het gratis intakegesprek zal hij u eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw onderkin af te komen door cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website