Met CoolSculpting van die vervelende kipfilets af

Veel vrouwen balen van vet aan de onderkant van hun bovenarmen. En helemaal als dat vet losjes lubbert wanneer ze bijvoorbeeld zwaaien. Het is een oplossing om voortaan alleen nog maar te wuiven. Of om alleen kleding met lange mouwen te dragen. Maar u kunt ook kiezen voor cryolipolyse: een methode om vet te bevriezen. De kapotte vetcellen verlaten vervolgens op natuurlijke wijze het lichaam en komen niet meer terug. Het resultaat: blijvend slanke armen.

CoolSculpting bevriest hardnekkig vet

Cryolipolyse, het bevriezen van vet, is ontwikkeld door de Harvard Medical School in Boston. Het is een veilige en eenvoudige methode om plaatselijk hardnekkig vet te verwijderen. Bij Coonen Kliniek werken we met CoolSculpting-apparatuur: het allerbeste op cryolipolyse-gebied. Tijdens de behandeling plaatsen we de CoolSculpting-applicator op het te behandelen gebied en die trekt daar vacuüm. Op deze plek bevriezen de vetcellen, waardoor ze kapotgaan. Overige lichaamscellen reageren niet op deze behandeling omdat die op een andere temperatuur bevriezen. De behandeling is vrijwel pijnloos. Cliënten zeggen dat ze even de sensatie hebben alsof de huid wordt verhit, maar daarna ontstaat een verdoofd gevoel. Na een minuut of 35 is de behandeling klaar. In de erop volgende 12 weken voert het lichaam op natuurlijke wijze de kapotte vetcellen af en dan is ook het resultaat te zien. En zwaait u voortaan iedereen uit. Met slanke armen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Vraagt u zich af of CoolSculpting geschikt voor u is? Maak dan nu een afspraak met Joris Coonen, cosmetisch arts bij Coonen Kliniek. Tijdens het gratis intakegesprek zal hij u eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw onderkin af te komen door cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak