Vet op je rug? CoolSculpting helpt je ervan af

Een chique jurk met een diep uitgesneden rugdecolleté, een mooi lingeriesetje, een vrolijke bikini. Het staat allemaal zoveel mooier als je geen ontsierende vetplooitjes op je rug hebt. Maar krijg dat vet daar maar eens weg. Er bestaan geen oefeningen voor en een dieet helpt vaak ook niet. Een CoolSculpting-behandeling kan dan uitkomst bieden. Deze nieuwe methode werkt op basis van cryolipolyse: het oplossen van vet door bevriezing. Daarna verlaten de kapot gevroren vetcellen via natuurlijke weg je lichaam. Al na een paar weken ga je het verbluffende resultaat zien.

CoolSculpting voor een prachtige rug

Het mooie van CoolSculpting is dat je er heel precies vet mee kunt bevriezen, en dat het resultaat blijvend is. Kapotgevroren vetcellen komen niet meer terug. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen zijn en wat cryolipolyse voor jou kan betekenen. Gedurende de behandeling zetten we de CoolSculpting-applicator op het rugvet en vervolgens ontstaat daar een vacuüm. Op die plek worden de vetcellen bevroren. Andere cellen worden met rust gelaten omdat er een temperatuur van -11°C wordt gebruikt waarbij alleen vet bevriest. De behandeling is gelukkig niet erg pijnlijk omdat door de kou het behandelde gebied al snel verdoofd is. Deze volkomen veilig methode is ontwikkeld door de Harvard Medical School in Boston en is inmiddels goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA). Een aantal (12) weken na de behandeling heeft je lichaam alle kapotte vetcellen afgevoerd en dan zie je het resultaat. Haal die sexy jurk maar uit de kast!

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Bij Coonen Kliniek staat persoonlijke aandacht voorop. Om die reden bespreekt Joris Coonen, cosmetisch arts, tijdens het intakegesprek wat je wensen zijn en wat CoolSculpting voor je kan doen. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als jij.
Bel of mail ons nu voor een gratis intakegesprek.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website