Vet op je rug? CoolSculpting helpt je ervan af

Een chique jurk met een diep uitgesneden rugdecolleté, een mooi lingeriesetje, een vrolijke bikini. Het staat allemaal zoveel mooier als je geen ontsierende vetplooitjes op je rug hebt. Maar krijg dat vet daar maar eens weg. Er bestaan geen oefeningen voor en een dieet helpt vaak ook niet. Een CoolSculpting-behandeling kan dan uitkomst bieden. Deze nieuwe methode werkt op basis van cryolipolyse: het oplossen van vet door bevriezing. Daarna verlaten de kapot gevroren vetcellen via natuurlijke weg je lichaam. Al na een paar weken ga je het verbluffende resultaat zien.

CoolSculpting voor een prachtige rug

Het mooie van CoolSculpting is dat je er heel precies vet mee kunt bevriezen, en dat het resultaat blijvend is. Kapotgevroren vetcellen komen niet meer terug. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen zijn en wat cryolipolyse voor jou kan betekenen. Gedurende de behandeling zetten we de CoolSculpting-applicator op het rugvet en vervolgens ontstaat daar een vacuüm. Op die plek worden de vetcellen bevroren. Andere cellen worden met rust gelaten omdat er een temperatuur van -11°C wordt gebruikt waarbij alleen vet bevriest. De behandeling is gelukkig niet erg pijnlijk omdat door de kou het behandelde gebied al snel verdoofd is. Deze volkomen veilig methode is ontwikkeld door de Harvard Medical School in Boston en is inmiddels goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA). Een aantal (12) weken na de behandeling heeft je lichaam alle kapotte vetcellen afgevoerd en dan zie je het resultaat. Haal die sexy jurk maar uit de kast!

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Bij Coonen Kliniek staat persoonlijke aandacht voorop. Om die reden bespreekt Joris Coonen, cosmetisch arts, tijdens het intakegesprek wat je wensen zijn en wat CoolSculpting voor je kan doen. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als jij.
Bel of mail ons nu voor een gratis intakegesprek.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak