Geen onderkin meer dankzij CoolSculpting

Iedereen die met vet onder de kin kampt, weet dat er geen oefeningen voor zijn. En dat het probleem ook niet verdwijnt door af te vallen. Het enige manier waarop de onderkin verwijderd kon worden, is een operatie. Maar dat is toch wel een heel grote stap – iets wat de mensen niet zomaar doen in elk geval.

CoolSculpting bevriest het vet in de onderkin

Gelukkig kan nu met cryolipolyse – het oplossen van vet door bevriezing – die onderkin verwijderd worden. En bij Coonen Kliniek gebruiken we daarvoor de allerbeste apparatuur, namelijk die van CoolSculpting. Tijdens de behandeling plaatsen we de CoolSculpting-applicator op het vet onder de kin, waardoor die vacuüm trekt. Vervolgens worden de vetcellen op deze plaats bevroren, waardoor ze kapotgaan. Cryolipolyse doet geen pijn, cliënten melden hoogstens een wat branderig gevoel maar na een paar minuten is de huid zo koud, dat die gevoelloos wordt. Na een minuut of 45 is de behandeling al klaar. Het duurt ongeveer 12 weken voordat je resultaat ziet, want de kapotte vetcellen moeten eerst door het lichaam afgevoerd worden. Maar daarna bent u voorgoed van die onderkin af. En kunnen die sjaaltjes voortaan gewoon in de la blijven liggen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Vraagt u zich af of CoolSculpting geschikt voor u is? Maak dan nu een afspraak met Joris Coonen, cosmetisch arts bij Coonen Kliniek. Tijdens het gratis intakegesprek zal hij u eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw onderkin af te komen door cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak