Hardnekkig vet in de flanken? Met CoolSculpting komt u ervan af.

Lovehandles. ‘t Klinkt zo gezellig, maar iedereen die hardnekkig vet heeft op de flanken, weet hoe vervelend het is. Een skinny jeans staat niet erg sexy als een randje vet boven je broekband uitkomt en ook in een strakke rok is het silhouet een stuk minder mooi. Ook bij een man staat het niet erg fraai. Iedereen met lovehandles weet dat ze er zitten en dat het onmogelijk is om ze weg te krijgen: geen dieet of oefeningen helpen hiertegen. Maar gelukkig is er nu iets wat u definitief afhelpt van dit ontsierende, hardnekkige vet: CoolSculpting.

Flanken behandelen met CoolSculpting

Geen verrassingen, want daar houden we bij Coonen Kliniek niet van. Bij het intakegesprek bespreken we daarom precies wat u van CoolSculpting mag verwachten. Tijdens de behandeling plaatsen we een applicator op het te behandelen gebied, waarna die vacuümtrekt. Deze plek wordt gekoeld tot -11°C. Hierdoor vindt de cryolipolyse plaats: het oplossen van vet door bevriezing. Andere cellen en weefsel blijven onaangetast en daarom is CoolSculpting absoluut veilig. Om die reden heeft de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) de behandeling met dit apparaat ook goedgekeurd. In de 12 weken na de behandeling voert het lichaam de kapotte vetcellen af, en zult u het resultaat van de cryolipolyse zien en merken. Eindelijk kleding die prachtig staat: een prachtig silhouet zonder ontsierende vetrolletjes.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Joris Coonen, cosmetisch arts van de Coonen Kliniek, bespreekt met u tijdens het gratis intakegesprek wat precies uw wensen zijn, wat CoolSculpting voor u kan doen en hoeveel behandelingen nodig zijn. We geloven in eerlijk advies, omdat we een goed resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak