Hardnekkig vet in de flanken? Met CoolSculpting komt u ervan af.

Lovehandles. ‘t Klinkt zo gezellig, maar iedereen die hardnekkig vet heeft op de flanken, weet hoe vervelend het is. Een skinny jeans staat niet erg sexy als een randje vet boven je broekband uitkomt en ook in een strakke rok is het silhouet een stuk minder mooi. Ook bij een man staat het niet erg fraai. Iedereen met lovehandles weet dat ze er zitten en dat het onmogelijk is om ze weg te krijgen: geen dieet of oefeningen helpen hiertegen. Maar gelukkig is er nu iets wat u definitief afhelpt van dit ontsierende, hardnekkige vet: CoolSculpting.

Flanken behandelen met CoolSculpting

Geen verrassingen, want daar houden we bij Coonen Kliniek niet van. Bij het intakegesprek bespreken we daarom precies wat u van CoolSculpting mag verwachten. Tijdens de behandeling plaatsen we een applicator op het te behandelen gebied, waarna die vacuümtrekt. Deze plek wordt gekoeld tot -11°C. Hierdoor vindt de cryolipolyse plaats: het oplossen van vet door bevriezing. Andere cellen en weefsel blijven onaangetast en daarom is CoolSculpting absoluut veilig. Om die reden heeft de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) de behandeling met dit apparaat ook goedgekeurd. In de 12 weken na de behandeling voert het lichaam de kapotte vetcellen af, en zult u het resultaat van de cryolipolyse zien en merken. Eindelijk kleding die prachtig staat: een prachtig silhouet zonder ontsierende vetrolletjes.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Joris Coonen, cosmetisch arts van de Coonen Kliniek, bespreekt met u tijdens het gratis intakegesprek wat precies uw wensen zijn, wat CoolSculpting voor u kan doen en hoeveel behandelingen nodig zijn. We geloven in eerlijk advies, omdat we een goed resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website