Slanke dijen dankzij CoolSculpting

Vet heeft de vervelende neiging om zich op te hopen op plekken waar je het juist niet wilt hebben. Op de dijen bijvoorbeeld, waardoor elke broek eruitziet als een paardrijbroek. Als je eenmaal vet op de heupen hebt zitten, is het nauwelijks mogelijk om daar weer vanaf te komen. Intensief sporten of een dieet helpen vaak nauwelijks.

Gelukkig is er nog een manier om dat hardnekkige vet weg te krijgen. Cryolipolyse: vet bevriezen waardoor de vetcellen kapotgaan en definitief uit het lichaam verdwijnen. En daardoor kunnen ook uw dijen een ideale vorm krijgen!

CoolSculpting bevriest hardnekkig vet

Coonen Kliniek werkt met CoolSculpting-apparatuur: de beste en veiligste apparatuur die er is op het gebied van cryolipolyse. Op het te behandelen gebied zetten we de CoolSculpting-applicator. Die trekt de huid en vet vacuüm en vervolgens vriezen de vetcellen op deze plek kapot. Alleen vet bevriest bij een temperatuur van -11°C, de overige cellen worden met rust gelaten. Vervolgens voert het lichaam de kapotte vetcellen op natuurlijke wijze af. Een proces dat geleidelijk gaat, waardoor de huid de kans krijgt om terug te veren. Na een week of twaalf is goed zichtbaar wat de behandeling heeft opgeleverd: mooie slanke dijen. En hoeft u die paardrijbroek nóóit meer te dragen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Vraagt u zich af of CoolSculpting geschikt voor u is? Maak dan nu een afspraak met Joris Coonen, cosmetisch arts bij Coonen Kliniek. Tijdens het gratis intakegesprek zal hij u eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw onderkin af te komen door cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak