Slanke dijen dankzij CoolSculpting

Vet heeft de vervelende neiging om zich op te hopen op plekken waar je het juist niet wilt hebben. Op de dijen bijvoorbeeld, waardoor elke broek eruitziet als een paardrijbroek. Als je eenmaal vet op de heupen hebt zitten, is het nauwelijks mogelijk om daar weer vanaf te komen. Intensief sporten of een dieet helpen vaak nauwelijks.

Gelukkig is er nog een manier om dat hardnekkige vet weg te krijgen. Cryolipolyse: vet bevriezen waardoor de vetcellen kapotgaan en definitief uit het lichaam verdwijnen. En daardoor kunnen ook uw dijen een ideale vorm krijgen!

CoolSculpting bevriest hardnekkig vet

Coonen Kliniek werkt met CoolSculpting-apparatuur: de beste en veiligste apparatuur die er is op het gebied van cryolipolyse. Op het te behandelen gebied zetten we de CoolSculpting-applicator. Die trekt de huid en vet vacuüm en vervolgens vriezen de vetcellen op deze plek kapot. Alleen vet bevriest bij een temperatuur van -11°C, de overige cellen worden met rust gelaten. Vervolgens voert het lichaam de kapotte vetcellen op natuurlijke wijze af. Een proces dat geleidelijk gaat, waardoor de huid de kans krijgt om terug te veren. Na een week of twaalf is goed zichtbaar wat de behandeling heeft opgeleverd: mooie slanke dijen. En hoeft u die paardrijbroek nóóit meer te dragen.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Gratis intakegesprek

Vraagt u zich af of CoolSculpting geschikt voor u is? Maak dan nu een afspraak met Joris Coonen, cosmetisch arts bij Coonen Kliniek. Tijdens het gratis intakegesprek zal hij u eerlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw onderkin af te komen door cryolipolyse. We geloven in eerlijk advies, omdat we een mooi resultaat net zo belangrijk vinden als u.

Boek een gratis intake

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website