Zonder operatie van uw buikvet af, met blijvend resultaat

Eén van de allergrootste ergernissen – zowel bij mannen als vrouwen – is een buikje. Hoeveel je ook sport, hoe goed je ook op je voeding let, hoeveel oefeningen je ook doet: dat buikje blijft zitten. Met een CoolSculpting-behandeling kom je van hardnekkig buikvet af. Het vet wordt met een CoolSculpting-behandeling plaatselijk bevroren, waarna het lichaam het zelf afvoert. Het mooie aan cryolipolyse is dat er geen operatie nodig is. En dat betekent: geen narcose, geen herstelperiode en er komt geen naald aan te pas.

De CoolSculpting behandeling

Zonder operatie

Tijdens de behandeling wordt op het te behandelen gebied de CoolSculpting-applicator gezet, waarna de huid en het vet eronder vacuüm gezogen wordt. Vervolgens daalt de temperatuur tot -11°C. Na 35 minuten zijn de vetcellen in het behandelde gebied kapotgevroren. Je hoeft niet bang te zijn dat ook andere cellen worden aangepakt, want alleen vetcellen bevriezen bij deze temperatuur. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat ander weefsel zoals de huid en bloedvaten bij die temperatuur niet bevriezen. De vetcellen gaan kapot en sterven af, waarna het lichaam die de komende twaalf weken op natuurlijke wijze afvoert. En dán merkt u een duidelijk verschil. Dat ergerniswekkende buikje is eindelijk verdwenen. En voelt u zich op het strand of bij het zwembad weer prettig in bikini of zwemshort.

Pijnloos

Tijdens een CoolSculpting-behandeling melden cliënten in eerste instantie een wat branderig gevoel dat al snel verdoofd wordt door de kou. De meeste cliënten lezen dan ook rustig een tijdschrift, zijn aan het werk, scrollen door hun telefoon of vallen zelfs in slaap. Mocht u de behandeling om vet te bevriezen toch een beetje spannend vinden, dan is het een geruststellend idee dat onze arts, Joris Coonen, altijd vlakbij is. Een CoolSculpting-behandeling doet over het algemeen geen pijn.

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

Blijvend resultaat

Na 3 maanden zijn de bevroren vetcellen afgevoerd door het lichaam. Ze komen dus niet meer terug, en dat betekent dat CoolSculpting een blijvend resultaat geeft. Dat is nog eens waar voor je geld!

Overige behandelingen

Boek nu een gratis eerste consult

Helemaal gratis. Geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website