Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

CoolSculpting specialist nabij Amsterdam

Welkom bij de Coonen Kliniek

Onder de rook van Amsterdam, net buiten het centrum van Haarlem, ligt Coonen Kliniek. De kliniek zit een monumentaal pand op loopafstand van het station dat maar 20 minuten met de trein van Amsterdam is. We zijn gespecialiseerd in cryolipolyse: het gecontroleerd en gericht bevriezen van hardnekkig vet. Door bevriezing sterven de vetcellen af en worden daarna op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Het resultaat: je bent voorgoed af van die vervelende lovehandles, dat buikje of dikke dijen. Coonen Kliniek werkt alleen met de officiële CoolSculpting-apparatuur, en alle behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts.

Behandelingen

100% veilig, geen hersteltijd, geen littekens

Liposuctie is de enige andere manier om van hardnekkig vet af te komen. Maar heeft u daar een operatie, littekens en hersteltijd voor over? Na een CoolSculpting-behandeling kun je vrijwel altijd meteen weer aan het werk, en de behandeling is zo goed als pijnloos. CoolSculpting is écht de eenvoudigste en veiligste manier om van hardnekkig vet af te komen.

De Coonen kliniek werkt met de echte CoolSculpting-apparatuur

CoolSculpting, iets voor u?

Tijdens het gratis intakegesprek bespreekt u met cosmetisch arts Joris Coonen wat uw wensen zijn. Hij zal u vervolgens vertellen wat de mogelijkheden zijn van een CoolSculpting-behandeling. Alleen vetcellen die tussen de huid en de spieren liggen, kunnen met cryolipolyse worden behandeld. Om van dieper liggend vet af te komen, moet er toch echt een dieet worden gevolgd en worden gesport. Joris geeft altijd eerlijk advies, want hij vindt een mooi resultaat net zo belangrijk als u. Tijdens het intakegesprek maakt hij een op u specifieke wensen afgestemd behandelplan. Dit kan bestaan uit meerdere behandelingen met verschillende applicators, of een enkele behandeling met één applicator.

Wat is CoolSculpting?

CoolSculpting is ideaal voor:

Wij geloven wel in de perfecte aandacht. Bij Coonen Kliniek staat persoonlijke aandacht voorop. Het is namelijk niet niks, een cosmetische behandeling in je

“Het draait om aandacht”

“Niets geeft me meer voldoening dan een cliënt die in de spiegel kijkt en gelukkig is met zijn of haar uiterlijk. Je hebt meer zelfvertrouwen als je tevreden bent over je uiterlijk. Waarna je vervolgens ook meer van het leven kunt genieten. Dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, vind ik echt prachtig. Daarom heb ik er geen dag spijt van gehad dat ik gestopt ben met neurochirurgie. Als cosmetisch arts kan ik mensen een beetje gelukkiger maken.”

Joris Coonen Cosmetisch arts
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website