Welkom bij Coonen Coolsculpting

Dé gespecialiseerde kliniek in Haarlem voor het verwijderen
van vet zonder operatie.

Over ons

Coolsculpting is ideaal voor..

(Klik op een zone voor meer info)

De voordelen van Coolscultping

Veilig vet verliezen zonder operatie of hersteltijd

Heeft u last van hardnekkig vet op de buik of dijen? Of heeft u van die ‘gezellige’ lovehandles? Wij helpen u op een makkelijke en veilige manier voorgoed van dit vet af. We zijn gespecialiseerd in cryolipolyse: een behandeling waarbij overtollig vet wordt bevroren. De bevroren vetcellen sterven daardoor af en worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Dat betekent dat het vet dat eenmaal afgevoerd is, ook niet meer terug kan komen.

 

Alle behandelingen

Onze klanten aan het woord

“Ze stellen je goed op je gemak en nemen de tijd voor je. Zeer tevreden.”

Miranda

“Bijzonder prettige ontvangst, deskundig advies, een zeer natuurlijk resultaat en goede nazorg! Ik zou het anderen zeker adviseren!”

Simone

Onafhankelijke beoordelingen via kliniekervaringen.nl

Onafhankelijke ervaringen via kliniekervaringen.nl

De Coonen kliniek werkt met de echte CoolSculpting-apparatuur

Over de Coonen Kliniek

Waarom kiezen voor ons?

Gegarandeerd de laagste prijs, als u met een offerte komt van een andere Coolsculpting aanbieder matchen wij de prijs.

We werken met de echte CoolSculpting -apparatuur. Dit is het enige apparaat op de markt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het vet bevriest op een veilige én effectieve manier. De CoolSculpting machine koelt terug tot -11C hierdoor werkt het bevriezingsproces zo optimaal mogelijk. Daarnaast – en dat is in onze optiek minstens zo belangrijk – is CoolSculpting volkomen veilig.

Bij ons wordt elke behandeling van begin tot einde gedaan door arts Joris Coonen zelf. Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, nemen we voor iedereen ruim de tijd. Het gaat tenslotte om uw lichaam.

Over ons

CoolSculpting is ideaal voor:

Wij geloven wel in de perfecte aandacht. Bij Coonen Kliniek staat persoonlijke aandacht voorop. Het is namelijk niet niks, een cosmetische behandeling in je

“Het draait om aandacht”

“Niets geeft me meer voldoening dan een cliënt die in de spiegel kijkt en gelukkig is met zijn of haar uiterlijk. Je hebt meer zelfvertrouwen als je tevreden bent over je uiterlijk. Waarna je vervolgens ook meer van het leven kunt genieten. Dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, vind ik echt prachtig. Daarom heb ik er geen dag spijt van gehad dat ik gestopt ben met neurochirurgie. Als cosmetisch arts kan ik mensen een beetje gelukkiger maken.”

Joris Coonen is Cosmetisch arts bij de Coonen Kliniek
Joris Coonen Cosmetisch arts
Maak een afspraak