Welke CoolSculpting behandelingen zijn mogelijk?

Hoeveel je ook sport en hoe goed je ook op je voeding let, soms blijft vet hardnekkig zitten. Met cryolipolyse – het bevriezen van vet – reken je voor eens en voor altijd af met dat vervelende buikje, lovehandles of dikke dijen. CoolSculpting levert uitstekende resultaten bij:

Coonen Kliniek gebruikt de echte Coolsculpting apparatuur

De allerbeste apparatuur

Bij Coonen Kliniek werken we met CoolSculpting, de allerbeste apparatuur voor cryolipolyse.
Cosmetisch arts Joris Coonen is erg enthousiast over de resultaten die ermee bereikt worden. “Eindelijk kunnen we een methode aanbieden waarmee je van hardnekkig en ontsierend vet afkomt. Het duurt twaalf weken voordat het definitieve resultaat van een CoolSculpting-behandeling zichtbaar is, maar het voordeel daarvan is dat de huid tijd krijgt om zich aan te passen aan de nieuwe, slankere situatie. Niet alleen onze cliënten zijn zeer tevreden met het resultaat, ik zelf ook.”

Kom langs bij Coonen Kliniek

Kom langs bij Coonen Kliniek voor een gratis intakegesprek met arts Joris Coonen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van CoolSculpting en geven eerlijk advies. Want een mooi resultaat vinden wij net zo belangrijk als u.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website