Contactformulier

Heeft u een specifieke vraag, behoefte of wens, aarzel dan niet en neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen.


  Parkeergelegenheid

  Achter het gebouw bevindt zich een gereserveerde parkeerplaats voor de cliënten van onze kliniek. Als deze bezet is, kunt u ook parkeren iets verderop bij de manage (langs de witte muur). Wij hebben dit met de manage afgesproken dus als ze er naar vragen, kunt u zeggen dat u voor Coonen Kliniek komt.

  Maak een afspraak
  Maak een afspraak

  Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

  Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

  De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

  1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
  2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
  3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
  4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
  5. In de kliniek willen we je vragen:
   • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
   • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
   • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
   • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
  6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
  7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

  Door naar de website